Startar dagen

I det här området bor vi. Supermysigt!

Johan fick dödsstjärnan på tallriken i går när vi åt på Piccola Cucina.

En väldigt bra utsikt att vakna till.God morgon från Manhattan. Dagen har nästan precis börjat, dvs vi har fått i oss frukost och sovit ut. Så jäkla skönt med frukost på hotellet, har aldrig haft det i NY innan men gillar att inte behöva stressa ut och hitta ett frukostställe det första man gör varje morgon. Nu kan man lixom glida ner i första bästa klänning, sörpla i sig sitt amerikanska kaffe och chilla i överdimensionerade stolar. & sen kan man starta dagen på allvar.

Vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska göra så jag antar att vi spatserar rakt ut i Sohos myller och gluttar på människor, glider in i butiker, shoppar lite och bara är. Det är liksom inte så svårt att fördriva tiden här, oavsett man vill göra mycket eller lite. Men jag hoppas att det blir lite shopping för det kliar liiite i shoppingtarmen, den blir liksom aldrig riktigt stillad, den där itchen att shoppa.

Ikväll får ni se om/vad det blev.

Ha en härlig söndag!


Kommentarer

 1. Svar
  1. Utkanten av Soho. Perfekt läge!

   Radera
 2. Ahhh ljuvligt. Jag hänger här med dig!

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅH älska new york. och haha, dödsstjärnan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm NY e så underbart. Det ser ut som dödsstjärnan ju :-) & det skulle föreställa en liten tapas... amerikaner och storlekar = inte så bra

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg