Skisser för sommaren

Kent-bild lånad härifrån


Sitter i vardagsrummet, mörkret börjar lägga sig, barnen spelar Super Mario Bros och jag förundras över hur snabbt de lär sig, hur snabbt de förstår och manövrerar, hur snabbt de kommer krossa mina rekord (gruff). Än så länge är det jag som är bäst på Super Mario Bros men det kommer nog inte dröja länge innan de passerar mig. Å andra sidan, jag har många, många års erfarenhet. När jag var fjorton-femton spelade jag så mycket hemma hos min pojkvän att han såldes sitt Nintendo när vi gjorde slut, så trött var han på det.

Så här i efterhand (22 år senare) känns det som en bra prioritering från min sida, jag är fortfarande grym på SMB men vad han gör har jag ingen aning om, och det är heller inte intressant. Så det kan gå. :-)

Det har varit en fantastisk dag, om vi räknar bort den där klänningsjakten, den var inte så kul. Men det har varit soligt, varmt och vi har grillat hel laxsida och ätit ute. & nu sitter jag i loungedelen och lyssnar på Kents nya för att insupa atmosfären inför Kentkonserten på lördag. & av olika anledningar funderar jag på livet och dess nyckfullheter. Troligtvis är det musiken som triggar mig, Kent triggar alltid tankarna att vandra. Loves the Kent

& snart ska vi dra igång Sonos Suben som Johan införskaffade idag och jag ska bänka mig framför 200-metersfinalen i sprint och hoppas få se en spännande final.

& sen ska jag sova som en bebis och vakna upp till ännu en härlig semesterfredag.

Bra så.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg