Sista semesterdagen
Så kom den till slut. Den sista dagen. Den sista semesterdagen. Den allra sista. Hur hamnade vi här så snabbt? Nyss var det ju flera veckor kvar, veckor av underbar tillsammanstid, ljuvlig sol och långa sköna kvällar. Poolbad och drinkar på Mallorca, långa lata dagar på Lomma Saltsjöbad, middagar på uteplatsen, frukostar i solen på framsidan, vattenspridarlek och poolbad i trädgården. Första sova-i-tält-i-trädgården-upplevelsen för barnen, glass, sol, sol och mera sol.

Men än finns det saker kvar att göra. Ikväll ska vi ha middag med två av grannarna. Det ena grannparet har sina barnbarn på besök här, de bor i vanliga fall i Spanien och har inte varit här på några år, och vi ska få träffa dem och förhoppningsvis kommer barnen att leka och ha kul ihop.

& i morgon, ja i morgon kommer jag nog dö lipdöden en smula. Min finaste Åsa gifter sig och jag lipade (nästan) redan när jag var med henne och kollade brudklänningar. I morgon kommer bli en fantastisk dag. & innan bröllopsfesten ska jag, Johan och en kille till fotografera brudparet, bröllopsfoton alltså. det ska bli så himla kul, men nervöst, vi vill ju verkligen att fotona ska bli bra.

Så idag ska jag faktiskt införskaffa ett nytt objektiv. Det är inget dyrt men ett jag velat ha ett tag. Det är ett Canon EF50mm f/1.8 II och det ska tydligen ta väldigt bra bilder, dock anses det vara väldigt plastigt men det kan jag nog leva med :-) & förhoppningsvis kommer det till användning i morgon men om det inte gör det så är det ingen fara, jag fotograferar ju i princip varje dag så jag lär nog använda det enormt mycket ändå.

Men ja, sista semesterdagen var det ja. Dags att ta tag i den här dagen, städa, handla, hämta barnen och njuta av att faktiskt få vara ledig en dag till. Nästa vecka börjar allvaret. Men bara en stund, för om åtta dagar bär det äntligen av mot världens bästa stad. Det ska bli väldigt fint det med.

Ha den underbaraste av fredagar fina ni!


Kommentarer

  1. Härligt med bröllop igen! Och bara åtta dagar kvar.... Åh vad jag blir avis.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg