När skallen är huvudsaken

På ett hotell finns det oftast ett minimalt utbud av grejer men här är det faktiskt väldigt bra med aktiviteter. Tex kan baranen få sitt hår flätat (givetvis mot en inte allt för billig summa men hey, det är semester), det är minidisco, shower, vattenpolo, vattengympa, ansiktsmålning, t-shirtmålning och ballongfigurstillverkning.

& så finns det ju en massa, massa mat. I går skippade vi bufférestaurangen både till lunch och middag. Lunchen åt vi ute vid poolen, jag tog en grillad lax med sallad, provade på Calamares och njöt av att äta något som inte kändes som brun mat (det är mycket brun mat här, korvar, köttbullar, friterat, grillat).

På kvällen åt vi på La Guitarra och mmm så gott det var. Olika tapas samt efterätter to die för. Bokstavligen. Wille åt Chokladmousse med vaniljkräm, Inez tog en chokladbrownie som var så krämig så krämig, Johan åt en karamelliserad äpplekaka och jag åt min favvo, Tiramisu.

Jag tror jag dog och kom till eftersättshimlen. Bästa, bästa. Vi borde bara ha ätit efterrätterna, I tell you!

I kväll blir det restaurangen nere vid havet, där hoppas jag på en god Paella, något av det bästa jag vet när jag är i Spanien. Jag hoppas dessutom på en härlig utsikt, bra stämning, mumsig efterätt och goda drinkar.

Annars får vi gå till underhållningsområdet, där serveras nämligen världens bästa frozen daiquiri och Frozen Passion cocktail. Mmm.

Men nu, balkonghäng i skuggan.

Adios!

Kommentarer

Populära inlägg