När man är på toppen.


Top of the Rock.

Jojo, sextionio våningar upp. S_e_x_t_i_o_n_i_o. 6:a 9:a. 69. Ni fattar. Högt alltså. Fast jag har ju iofs varit i huset mitt emot också, Empire, där kliver man av efter svindlande 86 våningar och två hissar. Båda skraporna är utmärkta besöksplatser i en intensiv stad, här uppe är det lite lugnare, lite mer luft och vidunderlig utsikt. Men måste ni välja, ta Empire, personligen tycker jag att det var roligare och mer imponerande.

Fast det trista med Empire är ju att man inte får några bilder på Empire. Så det är lite moment 22. Så ta båda vettja, hur ofta är man högre än sex-sju våningar upp i Sverige lixom?

& om ni är runt Rockefella Centerområdet så gå bort till hörnet 7th avenue 50th street och knalla in på Godiva och köp en White chocolate strawberry milkshake. Något av det godaste jag druckit, någonsin. Alltså någonsin. Mmm, mmm, mmm! Ni måste prova den, just do it. Do it I said!

Annars? Jotack, det är sjukt varmt, solen tar som attan även i augusti och det känns som väldens lyxigaste semester. Precis så.


Kommentarer

 1. Godiva och Rockefellar gjorde vi igår. Sonen tog dock en annan shake, men den var tydligen soupersmaskig. Idag har vi åkt the Beast. Sjukt kul. Speedboat på Hudson med speedad kapten och rock på högsta nivå. Gillades av sonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, vi körde Circle line cruices Manhattan runt idag också, vid 14-tiden. När åkte ni?

   Radera
 2. Åh ni verkar ha det så bra! Vad härligt!
  Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg