När man är dundrande trött

Oj va vi är trötta, ja vissa så trötta att de redan ligger och snarkar här i sängen bredvid mig... & klockan är bara halv åtta. Tur vi har rena lakan och överkast, det kändes ju nästan som lyxbehandling...

Vi har tagit det sjukt lugnt i dag, jag brukar nämligen må riktigt dåligt när jag åker till NY, det är väl något med flygrädsla ihop med jetlag, det gifter sig riktigt dåligt och jag brukar bli superillamående och helt utslagen samma dag eller dagen efter jag har kommit fram. Men i ett försök att stävja det har vi idag bara tagit det lugnt och stilla. Softat på hotellrummet, tagit en lång dusch, surfat lite, packat upp, surfat lite till osv, osv. Ja ni fattar, ingenting ansträngande. Jag har druckit vatten, rört på mig och försöker att inte stressa öht. Brukar ni bli dåliga är ni reser? Det händer alltid mig när jag reser riktigt långt.

& därför finns det heller ingenting direkt planerat på den här resan, vi tar det helt enkelt som det kommer och gör vad vi känner för. Det är trots allt mitt femte besök på lika många år och de flesta "måstena" är avklarade. Så dte finns all tid i världen att gå förbi något som ser spännande ut och ta den andre i handen och säga Du, det här ser schysst ut, ska vi gå in? & så kanske man hamnar på ett tågmuseeum, en antikaffär eller Victoria Secret. Det kan mao bli precis vad som helst.

Jo, en sak är bestämd, vi ska till Tiffanys en dag, men det är också allt som är skrivet i sten.

Fast nu börjar även min ögon gå i kors så det kanske är dags att stoppa i öronpropparna  och försöka undvika att vakna tre i natt. Fem är ok, då kan vi gå till gymmet och fördriva tid. Sju är bättre, för då är vi i fas med staden.

Vi hörs i morgon!
Kommentarer

 1. Verkar vara ett smart drag att ta det lugnt. Hoppas att det släpper. Jag brukar mest bli lite yr i huvudet och känna mig konstig, men inte direkt dålig.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Åhh vila nu upp dig ordentligt, och så samlar du intryck, och underbara bilder, så jag kan låtsas att jag också varit i NY i höst.
  En NY resa känns långt bort just nu, så det hade livat upp ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Öronproppar är kanon. Så skönt att plugga in dem när man ska sova och stänga ute alla störande ljud. Sover själv jämt med öronproppar. Blir så tyst och skönt med dem på. Sover så mycket bättre och djupare då. Alla borde verkligen testa att sova med öronproppar. Hur bra som helst. Jag kan dock få lite ont i öronen av propparna ibland. ar du nått tips på sköna öronproppar att sova med?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg