Kjesarens nya kläder

Det här med att leta efter en bröllopsfestklänning alltså. Hur svårt kan det vara? Ofantligt visade det sig. Ofantligt.

Jag har nog besökt varenda affär från H&M på Storgatan ner till Zara (17 st faktiskt) vid Stortorget. & vissa två gånger utan att det gav resultat. Jag har provat korviga klänningar, tighta klänningar (utan stretch så om man inte har en tioårings rumpa så är det bara att ge upp), puffiga kläningar, draperade dito och några till. Men just nu är alla klänningar vita, svarta, plommon eller mörkgröna, dvs inget som passar på ett sommarbröllop. & det fanns många snygga vita klänningar men det kan man ju absolut inte ha.

Jag höll på att bli galen och funderade ett tag på att köpa en klänning på Factory som var på halva priset, trots att jag bara tyckte att den var sisådär. & just det, halva priset betydde 900 kr. Nej tack.

& mitt i allt detta fick jag möta upp Johan som råkat åka hem med katt och barn men utan nycklar. Ja,  ungefär som i Palma, fast annorlunda.

Till sist hittade jag iaf en klänning på Monki som kändes passande och som jag kan tänka mig ha flera gånger. En av dem (tog en i varje färg för att se vilken som passar bäst ihop med Johans kavaj så får jag lämna tillbaka den som inte passar lika bra) ihop med heels, smycken och kanske lite lockar och blommor i håret blir nog bra på festen. Hoppas det i alla fall. För jag orkar inte leta fler finklännngar, det var sjukt tråkigt.

Men nu är jag hemma, har placerat mig djupt i solstolen och njuter av det underbara vädret. Det funkar bra det också.

Hoppas ni har en toppentorsdag!

Kommentarer

  1. Men åh, de där var ju jättefina! Du kommer se smashing ut!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. De ser superfina ut. Oavsett vilken färg det blir kommer det bli kanon med lite atteraljer.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg