Inifrån och ut.De sista skälvande timmarna av semestern, och här sitter jag, pizzamätt och däst och pillar med bröllopsfotona. Just nu är det bara dem i jpg-format jag leker med, mest för bloggens skull. De riktiga bilderna, de i raw, ska jag ta mig an en annan dag, när regnet kanske håller mig inomhus och det inte alls känns vettigt att gå omkring barfota.

Men sista timmarna alltså, i morgon är det business igen. & det känns förvisso lite tråkigt men jag har haft världens bästa semester så det finns ingenting att klaga på. Det har verkligen varit en toppensommar från det att vi gick på semester till nu. Lucky us.

& idag har det varit 28 grader och sådär varmt så att luften liksom darrar, och det är då det inte är skönt alls att åka tåg men fantastiskt att stå på en tågstation i centrala Malmö och njuta av svalkan, 20 meter ner i marken (eller vad det nu kan vara). & så har vi hämtat upp bilen hos brudparet, Johan har dödat vår korvmiddag (därav pizzadäsningen) och vi har tackat gudarna för luftkonditionering. Denna fantastiska uppfinning. Nästan bättre än skivat bröd.

& nu blir det slöhäng i soffan och film, för att riktigt avrunda denna semestern, för att njuta av det sista, det bästa, det underbara som vi haft. För vi har fått vara med om mycket den här semestern. Vi har varit på Mallorca,  gått på bröllop, sett Kent, haft kalas, strandhängt och har haft massor av härliga middagar utomhus.

Så det finns mycket att vara tacksam för och minnas när solen inte gassar längre och fötterna vill bli instoppade i raggsockar och innetofflor. Då, då ska jag ta fram alla minnen och värmas inifrån och ut.

Inifrån och ut.
Kommentarer

 1. Ja precis så, jag samlar också på minnen under sommaren för att plocka fram i vinter.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Åhh så mycket fina bilder de kommer ha! Underbart.
  Och samla sommarminnen, det är så lätt när man har bloggen. Där har man känslan sparad. Bara att bläddra tillbaka och njuta.
  Och stranden, idag var det Sibbarp... Aldrig igen ;)

  SvaraRadera
 3. Jaha du. Du är så där proffsig så du pillar med RAW. Har inte riktigt vågat mig på det ännu.
  Men snart så. Försöker lära mig photoshop hyffsat först. Liiite annorlunda än att köra photoscape eller för den delen elements.
  Du har ju NY kvar också. Shit. Det är nära nu. Är det en kombinerad jobb/nöjesresa för er eller bara nöje? Idag har jag börjat plocka fram så smått. Kollat kombinationer. Vill ju ha så lite som möjligt med mig så jag kan handla där.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det kommer att bli med alla minnen!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg