Här var det kräftor.Såja, nu är magen fullproppad med kräftor, baguette och havssaltat smör. & så lite Västerbottenostpaj till det, men bara lite, kräftorna är huvudrätten. & som jag älskar the kräftor. Jag tror Johan åt fyra st, resten åt jag. Mmm!

& så lyssnar vi på någon schizo Spotifylista som innehåller allt från Orup - Då står pojkarna på rad, Jumper - Tapetklister, Dolly Parton - Jolene, Lady Gaga - Alejandro och Neil Young - Heart of Gold. En mycket märklig blandning, men väldigt sommarpartyaktig och jag dansar runt i min blommiga Walla, sjunger med, svänger på höfterna och försöker mig på lite linedance och låtsasshowar för Johan som bara skakar på huvudet åt mig :-)

& så försöker vi klura ut bra presenter, vad vi egentligen ska göra i New York och så konstaterar vi förnöjt att vi har haft den största turen med vädret och hur fantastiskt det är att sitta här med en lite för röd näsa och pilla kräftor, dricka den minsta av snapsar och bara ha det väldigt fint.

& så fortsätter vi klura på trädgården för på Flyingen fick vi inga svar, bara fler frågor. & det är ju väldans va jobbigt det ska vara att anlägga en trädgård, speciellt för en som som inte bryr sig så jättemycket men gärna bestämmer sig direkt, och för en som bryr sig mycket och vill ha så mycket information om så många växter som möjligt. Ni får gissa vem som är vem. & hur bra det går.

Men nu, nu ska vi sitta i loungen, lyssna på den konstiga låtlistan, sjunga med och njuta av att fortfarande ha semester. Två dagar till.

Loves the semester. Loves!


Kommentarer

 1. Alltså. Orup, kräftor och New York. Kan det bli bättre?

  SvaraRadera
 2. Mmm, kräftor. Det var länge sen.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Gott! Har inte ätit kräftor på ÅR!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg