Fyndar på 5th AvenueÄrligt talat så är här för varmt för att shoppa. För varmt, för mycket folk och ömmande fötter sätter stopp för en hel del just nu, speciellt om butikerna spelar så hög musik att man kan tro att de som jobbar där är stendöva, då vänder jag och går ut. Som en protest, ni vet en sådan de verkligen märker... nåja, jag handlar ju inte i alla fall och det känns bättre. (Bojkottar Forever 21 tex.)

Men idag lyckades jag faktiskt handla lite medan vi väntade på en tid vi hade inbokad. & på övre (nedanför Central Park) 5th Avenue är det något överflöd av butiker jag är villig att lägga pengar i. Men så hittade jag ett H&M och dök in för att fördriva lite tid osv. & hittade två tröjor jag redan kollat på i Sverige, till ett bättre pris, 99 kr ist för 149 kr. Ok ingen jätteskillnad men eftersom jag är här och jag liksom är på shoppingturer så kan jag likaväl köpa dem nu, billigare. Så det blev en vit, och en turkosgrön. Sen plockade jag på min två fina skarvsar på samma gång, det var också ett bättre pris, $5 st. Så det är vad jag har lyckats åstakomma i shoppingväg idag.

Å andra sidan stod jag och höll i en Canon Eos 7D men insåg att det inte är så stor skillnad i pris jämnfört med hemma så då kan det kvitta (man kan tom hitta den billigare hemma ibland).

Så i morgon måste, MÅSTE, jag till Victoria Secret, Sephora, Converse Store och American Eagle (ska se om det finns fler jeans).

Men nu, nu ska det bli thaimat och en romantic dinner for two.

Hoppas jag.

Kommentarer

Populära inlägg