Flykten från poolen.


Inez älskar poolen, ja kanske till och med avgudar. Hon vill bada från morgon till kväll. Hoppa in, gå upp, hoppa i, gå upp hopp i igen och sen upp. Vi (läs vi vuxna) kände dock att vi behövde ta oss härifrån, se något annat, uppleva världen bakom "All inclusive-murarna". Vågat, jag vet.

Så vi hyrde en bil, tog med oss en vinterjacka och satte av mot några kända grottor på ön och gick under jorden ett tag. Sen hoppade vi in i bilen igen och körde till södra Mallorca för att uppleva stranden där några timmar. & vilken strand. Tydligen den längsta på Mallorca, underbart vatten, varmt  och klart och i princip hade vi nog kunnat stanna i vattnet hela dagen. Men vi hade ju en vinterjacka att leverera.

Vår granne hemma i Sverige, Maria, är spanjorska och hennes dotter Jessioca bor här på ön och det råkade sig så finurligt att även Maria råkade befinna sig här just nu. Så vi åkte och hälsade på, fick sitta på en spansk terrass och mumsa oliver, melon och dricka tinto de verano. & lämna över en "vinterjacka" som behövs i Madrid i höst/vinter.

& så fick vi hälsa på den finaste av hundar, fina, fina Zacki. Men mer om Maria och Zacki i ett annat inlägg för nu är det dags att sova.

Det är ju faktiskt väldigt jobbigt att ha semester. Man måste bada, dricka drinkar och äta mat hela tiden.  ;-)

Adios amigas.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg