Bästa, bästaDressed for success år vi igår middag på La terazza och det var som att komma till himmelriket I tell you. Så god mat, och så mycket. & utsikten var magisk, högt över havet, upp på klipporna är restaurangen belägen och framför oss låg bara en massa turkosblått hav.

Vi började med ett glas cava och en enkel förrätt. Jag tog en antipastitallrik och Johan någon slags gratinerad ost. Sen åt vi båda två en pastanrättning som var så god att vi båda dog lite grand av mättnad efteråt. Jag har för mig att den hette Grande Italia och det var den sannerligen. In kom fem olika sorters såser: Bolognese, tomatsås, svampsås, laxsås och pesto. Till det fick vi  fem olika sorters pasta som lades upp på en stor tallrik. & det var något av det ljuvligaste jag har ätit. Såserna vara sådär fantastiska som man drömmer om att de ska vara, svampsåsen hade små äkta champinjoner och smakade precis så mycket svamp som den ska, och raviolin var fylld med underbart innehåll som smälte i munnen ihop med de fantastiska såserna.


Sen kunde jag ju inte hålla mig från att beställa en chokladmousse till efterrätt. & jävlar i havet va gott det var. Trots det orkade jag inte äta upp, det blev för mycket efter all den pastan och sen en kraftig mousse på det. Men det var absolut värt den lite jobbiga mättnadskänslan efteråt.

Vi valde sen att gå vidare och titta på hotellets underhållning och då kändes det för första gången att det var charter på ett dåligt sätt. Ni vet känslan när man inser att bara flera stora drinkar kan rädda denna katastrof till show, så kändes det. & när hotellpersonalen drog igång fågeldansen så höll jag på att dö skämsdöden galore.

Men det var igår och idag är en ny dag och vi ska försöka ge underhållningen en ny chans det KAN inte bli värre än igår, det kan bara inte det. Men först veckans sista bufféfrosseri.

Kommentarer

  1. Snygging! Ni verkar ha det härligt, trots underhållningen ;)

    SvaraRadera
  2. Skitsnygg klänning!

    Hoppas underhållningen blir bättre imorgon, då.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg