att dinera vid havet
Buenos Diaz.

Här skiner solen från en inte helt molnfri himmel men det ska nog gå bra det också. Jag är ganska nöjd och glad och minns gårdagens vackra vyer och den goda maten. Tyvärr fanns det inte paella att välja på kvällen (eller möjligtvis inte för all inclusive-gästerna) så det blev lite languster och en entrecote. Plus efterrätt förstås. Jag hade förväntat mig havskräftor när det stod languster men in kom grillade jätteräkor och de smakade bra de med, men det är inte samma sak som kräftor (har jag nämt att jag ÄÄÄÄLSKAR kräftor???).

Utsikten, rosévinet och sällskapet var i alla fall det allra bästa. & barnen åt ordentligt, vilket inte är helt vanligt här nere, det blir lite si och så med matlusten har vi märkt.

Restaurangen har verkligen ett perfekt läge, med en utsökt vy över viken, och bergen runtomkring. I högtalarna spelades det chilloutmusik som fick mig att tänka på Ibiza och vårt chilloutcafe där vi alltid hängde. Härliga minnen.

Idag blir det ännu en dag vid poolen, barnen gör så stora framsteg att det är helt ok att bara hänga här. Wille vågar släppa taget och simma lite själv med armpuffar och Inez dyker nu från Johans axlar och spenderar all tid i den djupa poolen. Tjejen som för ett och ett halvt år sen sa att hon ALDRIG! skulle lära sig simma och att det var TRÅKIGT! och att hon inte behövde kunna det. :-) Det är ganska roligt att pika henne för det nu, de är ju så bestämda och så dramatiska i sin övertygelse när de väl "bestämt sig". Tur att de har lätt för att ändra sig också. :-)


Kommentarer

  1. Alltså om du någonsin tröttnar på den här klänningen, bara hojta! Jag köper den på studs!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg