When I get the bluesJag är inget fan av regn, mörka moln, gråa färger och rusk. Inte alls. Jag blir snarare deprimerad av det. Jag är en sån som behöver min sol, mina varma dagar i solstolen, de underbara frukostarna på en varm altan, sandsträndseftermiddagarna och middagarna i trädgården.

Jag behöver långa ljusa dagar, luncher ute på gräsmattan och svidande hud efter en lång dag i solen. Jag behöver få svansa runt i kjolar och barfota fötter, sträcka ut mina ben på en sandstrand, doppa mig i salt, salt vatten och få tvistigt beachhår.

& så som somrarna ser ut nu så är de så långt ifrån min drömbild av sommaren som de kan komma. & det får mig att längta till de dagarna det faktiskt är fint. Som i söndags, ja i söndags, då var det underbart. Den blå himlen, det vackra havet, de blåa och turkosa tonerna som är så mycket sommar det bara kan bli. Om så bara för några dagar.

& det är väl kanske därför jag längtar så mycket att jag nästan går av tills vi ska åka till Mallorca. För där är jag garanterad det jag behöver. det blå, det turkosa, det ljusa, solen, värmen, latheten och avslappningen.

Men tills dess tittar jag på bilder, för att inte bli allt för nedslagen av vädret. & just nu skiner faktiskt solen och det framkallar ett leende i mig som är så välbehövligt när det har regnat hela dagen.


Kommentarer

 1. Exakt sån är jag också. Hatar svarta moln.

  Härligt att ha en Mallorca-tripp att se fram emot. Jag tror mig bestämt att jag ska ta en restresa dit eller en flygstol!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tur att du har så mycket fint att se framemot!
  men jag håller med. Usla regn. Vi vill ha sol och salta bad!
  Kram fina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg