Sista-minuten-fixelifix


God morgon.

Vi gick upp redan vid sex i morse, trots att vi inte hade bråttom iväg någonstans. Vi försöker minska chocken av att gå upp klockan tre kommande natt en aning. Vi får väl se hur det går. Men det positiva är att man hinner ju med en fasligt massa saker. Som att betala räkningar, fotografera lite, surfa runt på favvobloggarna, äta frukost och allt det innan klockan ens är halv tio. Stiligt.

Strax ska jag bege mig in till Lund för lite sista-minuten-fix. Jag ska besöka Apoteket (plåster, munsårsplåster, Panodil, resorb är ett måste när jag reser) och Forex (pengar). Sen är det något mer men jag kommer fasiken inte på det just nu. Får hoppas jag minns det när jag väl är där i alla fall. Annars blir det lite jobbigt, om det var något viktigt vill säga.

Barnens väskor är packade, klädmässigt i alla fall. Sen ska det väl in ett och annat gosedjur, en massa leksaker och lite annat smått och gott. Min väska är också nästan packad, jag har ett ton klänningar med mig. Tycker att det är svårt att packa, vad ska man ha med sig? Jag vet ju att jag egentligen inte behöver så mycket kläder men det är skönt att kunna byta ofta, speciellt när det är så varmt som det är där nere nu. Det ska tydligen vara upp mot 36 grader vissa dagar. Vojne, vojne. Jag kommer definitivt vilja byta kläder många gånger om dagen.

Vädret här hemma just nu är dock är perfekt för sista-minuten-fixaktiviteter, även om det är trist för dem som gärna hade haft en dag på stranden. Men när man ska fixa ärrenden på stan, packa och städa, ja då är grått och ca 18 grader ganska perfekt. Om det inte regnar förstås, vilket det nog ska. men men, skönt vi åker härifrån snart, så kanske man inte bara minns den här sommaren som regnig.

Nä, dags att fortsätta dagen.Kommentarer

Populära inlägg