PickaboooDagen går i sakta mak men vi får ändå mycket gjort. T.ex har vi passat den här lilla solstrålen ett par timmar så att hennes mamma och pappa kunde gå på bio och få lite ensamtid. Så vi har lekt med plastsaker och pickaboo, varit ute och gått en runda och sovit i vagnen (inte vi, bara hon), ätit och jollrat runt. Ett praktexemplar helt enkelt.

Annars springer jag mest omkring och hänger tvätt, viker tvätt, stoppar in mer tvätt i tvättmaskinen, lagar mat, pusslar ihop restider, saker som ska med etc, etc. Men det är lite kul. Snart ska barnens väskor packas, de får varsin egen liten väska att förfoga över på resan. Eg är det våra kabinväskor men de är stora/små nog för dem. För kläder, gosedjur och lite leksaker.

& i morgon ska jag växla pengar, välkomna kattpasserskan som ska husera över huset och gå och lägga mig i tid. För vi ska upp dödstidigt på natten mot tisdag. Kl 05:00 måste vi vara på flygplatsen. Det är läskigt tidigt faktiskt. Speciellt då vi måste räkna med cirka en timmes taxifärd till flygplatsen. Ja, så vid tre på natten blir det nog uppstigning. Jag tror att jag ska försöka gå upp tidigt i morgon också, liksom för att vänja mig lite.

Men sen, ja jädrar va det ska slappas och upplevas och mysas och fotograferas och drickas vit Sangria och ätas god mat. & så måste jag nog trots allt leta rätt på den där körkortsboken och ta med. Det går inte att undvika längre. & det kanske kan underhålla mig på flygplanet och i bussen från flygplatsen till hotellet.

Flygningen tar tre timmar och jag hoppas verkligen att den går bra, vill inte att barnen ska få uppleva en panikslagen Heléne. Vilket jag blir vid för mycket turbulens och luftgropar. Så håll tummarna för att vi åkter motorväg och inte grusväg där uppe i det blå. Det är nämligen mitt sätt att tänka mig ur turbulensen, när det är lugnt åker man på en motorväg, då går det smidigt som i en bil, när det är turbulens är det som att åka på en gammal landsväg med grus och hålor och liknande som gör bilfärden obekväm.

Men jag föredrar motorväg. Alltid motorväg.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg