Njuter av solen och firar födelsedag
Låg aktivitet här inne nu, men jag njuter av att sommaren bestämde sig för att komma på besök precis lagom tills vi började vår semester. & som jag har längtat efter detta. Att sitta i solstolen och bara koppla av. Dricka något kallt och svalkande, hoppa lite i vattenspridaren med barnen (jag skriker högst) och grilla till middagen. & det är så att jag inte ens orkar bry mig att fotografera speciellt mycket, jag är så upptagen med att inta allt det härliga, utan en kamera mellan mig och verkligheten.

Gårdagen avslutades med en mycket trevlig spontanmiddag med några av grannarna och deras son, som Wille leker massor med. & innan dess fick alla barnen följa med dem för att kvällsbada i Lomma. Underbart, det är sådana minnen jag har från när jag var liten. Ni vet då, då sommaren varade hela sommarlovet och det var varmt och soligt vareviga dag. Eller så är det bara det jag minns.

& idag firar vi Johans födelsedag, då får han bestämma helt vad vi sk göra. Det blir amerikanska pannkakor till frukost i alla fall. & ett besök på en Indisk restaurang ikväll. Men däremellan... det är ett oskrivet blad just nu.

Hoppas ni har en fantastisk söndag, för det ska vi ha!Kommentarer

Populära inlägg