När man är nöjd

Fotografi på åkern utanför Friden i morgonens finaste ljus.

Det är underbara dagar nu. Det finns mycket smått att vara glad och positiv över. Som att det är jättelätt att få en bra parkeringsplats på jobbet, vi slipper gå från Södra Sandby varje morgon.

Mellan de gråa stunderna så lyser faktiskt solen, och då är det härligt att stå utanför jobbet och vända ansiktet mot solen och fånga så mycket D-vitamin det bara går.

Jag har lagat flera goda maträtter, i lugn och ro. Vi äter tio på kvällen men det gör inget, ingen stress, ingen press. Bara underbart och avslappnat. & detta är innan semestern ens börjar. Att slippa den stressen som brukar infinna sig vid den här tiden är helt fantastiskt.

Jag har kommit på att jag nog ska börja dansa till hösten. & det gör mig glad och lite förväntansfull. Även om det är långt borta så är det kul, jag kommer tycka att det är roligt och det gör mig glad.

Johan har satt igång med framsidan och det är som en stor sten har lossnat från våra axlar. Det har varit en klump i magen den där framsidan. Fult, oanvändbart (förutom för barnen förvisso, de har älskat att de har kunnat härja fritt där) inte så kul sida att visa upp för alla som går förbi. Förstå mig rätt, det behöver inte vara den snyggaste framsidan på gatan, inte alls. Men det behöver inte vara en jordhög med ogräs och vildvuxna blommor.

Jag ser fram emot fredag. Inte bara för att det är sista jobbdagen på ett tag men för att jag då ska få träffa fina, fina vänner. Guldstunder i vardagen. Dessutom ska jag få träffa Ylva för första gången, Esters lillasyster och bara en och en halv månad gammal. & det kan man ju bara bli glad av.

Det händer saker här som jag inte riktigt har kunnat berätta om, jag har inte ens velat nämna det innan. men nu ser det ut som om jag snart kan avslöja ett och annat.

Ja, jag har inte så mycket att klaga på, jag mår bra just nu och går omkring och känner mig lite nöjd över tillvaron och det är underbart. Försöker leva i nuet och inte bara leva på vad som komma skall utan även det som är nu, här, idag.

Det enda jag saknar och väntar på är att det ska stå på nyheternas första sidor att "Nu kommer solen". Det hade gjort det hela ännu bättre.

Men hey, man kan inte få allt.

Kommentarer

 1. Jag älskar att äta så där sent...inte ha något på agendan!

  hejar på dig att du ska börja dansa!!! Så kul :)

  Kram,,,och jag väntar på samma sol! Var katten är den!?

  Kram ANna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer nästa vecka! Håll ut kära du!

   Kram

   Radera
 2. Fantastisk bild! Livet verkar leka. Härligt!

  Spännande att få höra vad som är på G.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg