När det inte är så lång tid kvar.
Regnet och åskan är på väg in men det gör ingenting, det ska nästan bli skönt med en urladdning. & tid för att göra annat än att ligga i solen och ha det glassigt. Jag måste ju ta tag i den där tvätten inför Mallorca-resan, ni vet tvätten med stort T, den som växer till ett monster efter ett par dagar med snajdigt väder.

& så tittar jag på bilder på hotellet och området dit vi ska. & det ser helt lovely ut. Visst, det är ett turisthotell men det är fine by me, man behöver ju inte hänga där hela tiden. Vi tänkte hyra bil och bege oss ut på små äventyr lite då och då, för att få se lite mer av ön. Men det ska bli skönt att kunna dra på sig bikinin och stövla ner till stranden på morgonen, gå upp för lite lunch och sen hänga vid poolen på eftermiddagen. & bara slappa, läsa en bok eller två och njuta av semester. Som jag har längtat.

För även om det är soligt och skönt hemma så blir det inte samma sak, inte riktigt samma avkloppling, för här finns det alltid saker som ska göras. Som att fixa mat tre gånger per dag. Pust va jobbigt det är att försöka komma på lunch och middag varje dag :-)

& så ska jag försöka hinna med att titta lite på OS. Speciellt simningen, den är alltid intressant. & så gillar jag gymnastiken, speciellt tjejernas, de är så sjukt grymma.

Men nu. Ja nu blir det Tvätten.


Kommentarer

Populära inlägg