Lyxfrukost

Frukost.

En av dagens tre bästa mål. ;-)

& varje dag börjar jag med amerikanska pannkakor, färska bär och grekisk yoghurt.

As if!

Nej, frukosten ovan är Johans födelsedagsfrukost och representerar verkligen inte vår vardagsfrukost (som oftaste består av sexig lingongrova med ost, ett glas proviva och kanske en caffe latte). & vilken frukost. Mmmm, älskar blandningen grekisk yoghurt, färska bär, sirap och müsli. Fast helst ska det vara hallon, men blåbär funkade bra det också.

Frukostvanor är hemskt intressanta. Jag jobbade extra på ett äldreboende ett tag när jag pluggade och en dam boendes där hade ätit samma frukost i all evig tid. Kaffe med mjölk och två sucketter, en rostad smörgås med apelsinmarmelad och ost (osten ska ligga ovanpå marmeladen!) och mjölk i ett glas bredvid.

Varje morgon åt hon samma sak. & hon älskade det.

En annan kille jag känner käkar (eller i alla fall käkade) alltid havregryn blandat med mjölk (eller om det var vatten, minns inte). Alltså inte havregrynsgröt utan han blandade havregrynen med vätskan, lät det stå och åt det sen. Som rå havregrynsgröt alltså.

Personligen hade jag ett ganska långt tag en hangup på ett glas Proviva Mango (det kommer jag nog aldrig överge iofs, loves the Proviva Mango) och två eller tre ägg (men bara äggvitan, alltid bara äggvitan) med massa salt.

Nu är det lite mer blandat.

Vad äter ni till frukost, har ni hangups på något?

Kommentarer

  1. Hade du bjudit på ovanstående frukost varje morgon hade jag flyttat in. omedelbums! En hangup jag hade kunnat leva med!

    SvaraRadera
  2. Kan inte vakna utan havregrynsgröt. Hemma i alla fall. Men jag kan njuta av hotellfrukost såklart, eller om man övernattar hos vänner och får lite "nytt". Men kommer alltid tillbaka till gröten sen :-) Jag blir så skönt mätt och klarar mig ett tag.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg