Let it beginOm några veckor är det jag som plaskar runt i den här pölen och njuter galore av varm& vackert väder, sena middagar, heta nätter på balkongen, utsikten, solen, saltet, stranden, drinkarna och sällskapet. Det är jag som paxar stolar, äter mest pasta och gärna ligger stilla i en solstol vid poolen om jag får. Det är då jag sakta sänker mina axlar och andas ut och stressar ner.

Längtar!Om lite mer än en månad är det jag som tar nya sådana här foton, med en bättre kamera än den ovan, då är det jag som går runt i den varma storstan med bara ben och vajande kjolar. Dricker isté på uteserveringar, åker båt på Hudson river, besöker ground Zero för femte gången, shoppar, hänger i Central park, äter gott och fångar taxibilar på ett klassiskt vis.

Längtar!Så snabbt som möjligt är det jag som ligger på stranden med tårna i sanden, blir fläktad av den ljumna vinden, som gör att det går att vara på stranden trots att solen kokar. Det är jag som dricker det medhavda kaffet och är lite av en badkruka för att det är så satans kallt vid knäna och framförallt magen. Huva. Det är jag som gärna ligger med näsan i en bok (en bra bok, inte körkortsboken) och vänder blad medans solen vandrar på himlen och huden tar en svag rosa ton.
Om en månad är det jag som sätter mig på ett tåg till Göteborg, kliver av på centralen, som jag gjort så många gånger förr, men nu ensam, utan att mötas av mormor, och tar en tur på Östra Hamngatan innan jag sätter mig på bussen mot Hisingen. Om en månad kommer det låta på både skånska, göteborska och stockholmska i den lilla lägenheten där min moster bor.

Längtar!

Kommentarer

  1. Många fantastiskt härliga saker att se fram emot!

    Ha en fortsatt bra onsdagkväll.

    Kram Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg