Detta händer på BlomstergårdenEfter en lång jobbdag (för vissa i alla fall, personligen hade jag det väldigt jobbigt där vid fem när jag fikade med Frida. Verkligen jobbigt I tell you) tar vi nu kväll på Blomstergården. Film, godis och Coca-cola. Och kanske lite ost. Ost är bra, ost gör en glad. & så ska vi rinna ner i soffan och bara ta det väldigt, väldigt lugnt.

Efter två veckor med resor, besök, bröllop och annat på schemat är kroppen lite mör och behöver få lite återhämtning. Så att den orkar med vad som komma skall. & inget är bättre då än att dega i soffan med massor av gott, slingra in benen under, mellan och över Johans ben, ha katten liggandes tätt intill och koppla bort allt för en stund med en bra film.

Ikväll väljer vi mellan Columbus Circle, Shame och The Descendants. De två första vet jag inte om de är några superfilmer men de utspelar sig i New York och just nu har jag lite New York-sug som behöver stillas ett tag. Jag var inne på att även ta en tredje New York-film (New Years Eve) men jag har läst så mycket bra om The Descendants så det fick bli den ändå. Plus att jag inte tror att Johan skulle uppskatta New Years Eve så där fruktansvärt mycket.

Har ni några bra filmtips att dela med er?

Kommentarer

Populära inlägg