Att fira tre år.
Idag för tre år sen gick vi inte på bion vi skulle. Vi blev kvar hemma hos Johan, drack Caiprinha, pratade och lyssnade på musik till sent inpå natten. Det var en varm dag, precis som idag, men en dag mitt i veckan. & jag visste inte riktigt vad det här var, om det var en dejt eller om vi bara skulle jobba (det var Johans förevändning för att träffas nämligen) och sen gå på bio som två "vänner".

Resten är historia och nu har det gått tre år. Tre fantastiska år på många sätt, tre år med en underbar människa. Men det har även varit tre år med hårda prövningar, inte på förhållandet men på andra sätt. Saker där Johan gång på gång visat att han alltid står vid min sida, håller mig när jag behöver det, stöttar när han kan och alltid uppmuntrar mig att vara det bästa jag kan vara.

Tre år med tre olika bostäder och där två små personer tagit plats i mitt liv. & tillsammans med Lilleman är vi nu en familj.

Den bästa familjen.
Tre år som vi ska fira idag.

Dagen i sig är egentligen en återupprepning av en fantastisk dag vi hade för 2 år och elva månader sedan, då vi åkte ut till Österlen, badade i Sandhammaren, åt på Fridens Gårdskrog och vandrade längst piren i Kiviks hamn.

Idag blir det ungefär samma saker som då, men vi ska även hälsa på en liten en, någon som bara är en månad gammal. & så ska vi fika, på flera ställen, dricka kaffe och äta mackor med ost på stranden. Dricka champagne på en filt på Österlen och fira oss, vi, kärleken.

& det kommer bli en fantastisk dag.

Det känner jag på mig.
Boken är en minnesbok som vi började med ganska kort tid efter att vi blev ihop, i den sparar vi minnen, klistrar in, skriver en rad eller två och den här ska finnas med alltid, något att minnas, att gå tillbaka och skratta och säga minns du när... & så fyller vi på boken allt eftersom, med biljetter från resor, små saker vi fått, kärleksbrev, fotografier, visitkort från ställen vi besökt och tyckt om.

& idag ska den fyllas med nya saker, nya minnen, nu börjar ett nytt år tillsammans, och det ska bli ännu bättre än de som varit.

Det känner jag på mig.


Kommentarer

 1. Vad fint skrivit.
  Önskar er en underbar dag.
  Kram/Jenny

  SvaraRadera
 2. Vackert! Vilken fantastisk kärlek ni verkar ha till varandra.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får en fantastisk dag! Jättevacker blogg och inspirerande också för den delen! :)

  SvaraRadera
 4. Heja er, underbart med kärlek!
  Kram Jannike

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg