Vilken dag!


Vilken dag det blev!

Vi har strosar runt på stan, druckit vin i på uteserveringar och lyft anisktet mot solen. Solen är mitt livselexir.

Vi började med att ta bussen in till Malmö där vi genast gick till Lilla torg för lite mat och dryck. Inte det lättaste då det i princip var kö in på några av uteserveringarna. Fullpackat på uteserveringarna, alla ville verkligen ta del av det underbara vädret. Till slut hittade vi två platser i solen på TGI Fridays och där beställde vi in var sin Cesarsallad och dryck.

Ljuvligt var det, rent ut sagt ljuvligt. Att få sitta i solen och välkomna in våren. & Cesarsalladen var ruskigt god.

Efter ett tag gick vi vidare, kollade lite affärer, strosade runt lite på Malmös gator och torg innan vi slog oss ner vid en annan uteservering för lite förfriskningar. Även här satt vi i gassande solsken och njöt som bara den. Jag älskar verkligen solen och värmen. Jag är dock inte lika förtjust i cigarettröken som verkar vara svår att undvika om man vill sitta på uteserveringarna i Malmö. Urk.

& när vi kom hem passade vi på att lapa i oss de sista strålarna sol på vår altan innan solen till slut försvann bakom molnen. Det gäller verkligen att passa på medan man kan.

& nu ligger kvällen framför oss. Jag ska laga lite grönsaksoppa, kanske spela lite Rumble, kanske läsa lite bloggar, ta en lång varm dusch och krypa in i myskläderna och glo på någon film på tv. En härlig lördagskväll med andra ord.

Hoppas ni har en härlig lördag ni med!

Kommentarer

Populära inlägg