This is Life at Home


Oj va här har jobbats idag. & så blev det en stund i solen för moi. Lucky me.

Johan har varit i städtagen och skurat hela bilen, utifrån och in och sen fortsatte han med stensättningen på baksidan av huset. Lite högtryckstvätt och skrubbing så ser plattorna nästan ut som nya igen. Ogräset mellan stenarna fick han dock plocka bort för hand.

Jag gick loss lite på kirskålen som lever i våra rabatter. Jag hatar verkligen kirskål, det är djävulens påkomst, det är jag säker på. Det är helt omöjligt att få bort skiten och det växer som, just det, ogräs. Suck.

Men jag rev och slet och försökte att inte dö av uttråkning (hatar att rensa bort kirskål, det gör mig på dåligt humör) och se, jag överlevde ju. & nu är det nog bara en två veckor tills hela rabatten är full av Kirskål igen.

Lucky me.

Jag har också hunnit sätta små tomatfrön i jord, ställt i ordning utemöblemanget på framsidan, dammsugit, lagat mat, plockat in Linas matkasse (massor av spännande recept), färgat håret, städat sovrummet, bytt lakan, tvättat lakan, vädrat och vikt in alla mina kläder i garderoben. Ni vet den där högen som gärna växer sig större i den där stolen som står så lämpligt i sovrummet... Just den högen. Now. Gone.

& sen avslutade vi kvällen i soffan med att titta på Drive 2011. Riktigt bra film. Älskade filmmusiken i den, av Angelo Badalamenti. Kommer återkomma med ett inlägg bara om musiken senare. Han är grym mr Angelo.

& har ni inte sett filmen så gör det, Lite väl grovt våld dock, annars super.

God natt!

Kommentarer

  1. usch ja, kirskål.. låg och tittade på vår idag, men nä jag lyckades inte uppbåda tillräckligt med hat för att resa mig upp från filten och börja rycka... tar det en annan dag ;)
    Tack för pepp, finaste!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg