PW & skämskudde Galore.

Jag har bott  vid en landsväg i hela mitt liv...

Är genomslut nu i kväll. Efter en spontanfika på stan med Åsa, Milou och Inez och sen en glass på Glassfabriken så kändes det mer än nödvändigt med en rejäl power walk för att gottgöra det frosseri jag så hängivet ängade mig åt i Malmö.

Så på med joggingskorna och på med Xperian och Spotify och sen var det bara att köra. & gud va skönt det var. Jag gick där i ensamt magjestät och mimade till låtarna på Spotify för full karriär. Tur ingen ser mig för jag ser säkert mer än lovligt galen ut där jag power walkar fram sjungandes "Forever, 'till the end of time. From now on, only you and I We're going up up up up up up" för full hals. Men funkar, det gör det.

När jag kom hem var det rakt in i duschen och sen sätta sig till dukat bord. Johan hade lagat veckans första Linas, Torsk med ungsbakade rödbetor, och det kändes ju oerhört lyxigt.

Nu sitter vi (Johan helt ofrivilligt) och tittar på "Inför Eurosvison song contest". & jag utbrister allt som oftas "Oh Herre Gud" åt dessa sjukt dåliga låtar och bidrag som gör att skämskudden blir flitigt använd. & jag och Måns är inte alls överrens, han har ju skitkass smak. Lite besviken måste jag säga.

Men jag gillade faktiskt både Finlands och Schweiz.

Det bästa man kan göra med Eurovison song contest är att ha dryckestävling med lite kompisar och titta på festivalen. Hur den går till ska jag berätta vid ett tillfälle närmare finalen. Jag lovar att finalen blir mycket, mycket roligare på det här sättet. Det enda som behövs är någon shot av något slag och lite kompisar med inlevelse.

Men mer om det senare.

Kommentarer

Populära inlägg