P.A.U.S


Pausar med lite fika. Idag har vi verkligen farit runt, runt.

Vi började med att åka till Hornbach för att införskaffa nya dörrar till ovanvåningen. Vi hann inte mer än dit innan vi fick vända igen, de hade inga hyrsläp med kåpor, vilket behövs när man ska köpa dörrar som dessutom ska sågas av en bit. Så det var bara att börja leta på bensinstationer runtomkring.

Till slut fick vi tag i en på Statoil inne i stan o kunde fara tillbaka till Hornbach. Där fick vi tag i våra dörrar, sågade av en bit längst ner på tre av dem eftersom standardmåtten är lite för höga. På med fyra handdtag, en blandare och iväg hemåt.

Väl hemma lastade vi av dörrarna, fyllde kärran med lite skräp, iväg till tippen för dumpning, vidare till Statoil för att lämna kärran, fortsatte till Hornbach för vi glömde köpa lås till toalettdörren, vilket känns som en bra grej att ha...  in på Konsum för att handla lite och tillbaka hem.

& där är vi nu. Vi bryggde var sin Nespresso igen och mumsade på våra nyinköpta bakelser. Måste ha de där lyxpauserna ibland. Det är viktigt.

Nu fortsätter vi arbetet, jag ska vika en miljon plagg som är nytvättade och Johan ska slipa och måla underkanten på dörrarna så att vi äntligen kan sätta upp dem.

Vi väntar också på att Lina ska komma och lämna sin matkassa för första gången. Det hela är mycket spännande. Återkommer med resultatet av hennes shopping sen!

Tjingtjing

EDIT: Såg det här inlägget hos en viss HoP och skrattade gott åt att jag först faktiskt tänkte tanken att "Nu är hon väl tokig ändå". Sen inser jag vem det är som är tokig av oss. Mycket bra lurat Petra!

Kommentarer

 1. Haha. Jag läste inlägget lite lagom stressat precis innan jag skulle in på ett pass på gymet. Jag tänkte att: Neej, är hon helt galen. Kom ner på jorden liksom.
  Tänkte inte på att det är första april. Very funny

  SvaraRadera
 2. Flitiga ni varit. Skönt med såna där dagar när man får en massa gjort.

  Lena - gott för själen

  SvaraRadera
 3. Phu, jag sånna dagar är man värd lyxfika!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg