Om H&M hjärtade Walla?

Ihopklipp av Wallabild & H&MbildVärldens konstigaste dröm i natt. Jag drömde att jag skulle söka jobb på H&M och H&M hade en Wallamodeshow jag försökte hinna i tid till. Lite som när H&M samarbetar med designers, denna gången var det alltså Walla. & konstigt nog skulle själva eventet hållas någonstans nere i hamnen i en annan butikslokal (den hette typ Nordström) och jag hade jättesvårt att hitta dit. & varför jag inte anväde gps eller så, ja det vette sjutton.

För sent kom jag i alla fall men jag fick sitta ner med en massa kvinnor och diskutera vem jag var, vad jag hade gjort innan, att jag var projektledare som gått beklädnadsteknisk linje och det ooah de och hade sig om. Sen skakade vi hand och jag fick smyga omkring i lokalen. Till sist hittade jag Wallavisningen men där var det inte alls mycket folk. Jag hade ju väntat mig horder av bloggisar men inte en enda så långt ögat nådde. Det satt bara lite tonåringar utströsslade på lite olika runda bord och tittade lite uttråkat på tjejerna som svansade runt som Helena Bonham Carter i sina Wallor.

Sen blev jag tydligen företagsam och högg tag i en av kvinnorna på mötet (någon slags chef) och började orera om att jag minsann kunde fylla den där visningen med bloggare om de bara gav mig lite tid. De hade ju knappt annonserat eller i alla fall inte annonserat på rätt ställe. För mig var det ju en klockren idé, H&M hjärta Walla liksom. Vem skulle inte vilja se den kombinationen? Fab!

Ja sen vaknade jag och insåg att det inte fanns något arbete hos H&M och heller inget samarbete H&M & Walla emellan. Vilken bummer alltså.

Men en rolig dröm.

Kommentarer

Populära inlägg