När någon verkar hungrig. 
Fan va de måste vara hungriga alltså.

Bild 1. H&M
Bild 2: Sofis Mode
Bild 3 Sofis Mode

Kommentarer

 1. haha, ja man blir hungrig bara man tittar på bilderna ;)
  Att de aldrig ändrar sig. Jag förstår inte riktigt. Tycker det är mycket lättare att gilla kläder som man ser på riktiga människor, än de man ser på benragel.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen. Jag förstår inte heller. & att inte alla reagerar. Mycket märkligt,

   Kram kram

   Radera
 2. Tycker det är hemskt att se. Tyvärr är det mycket mer än så bakom en sån kropp. De är sjuka och har osunda tankar om hur man ska se ut. Jag har en dotter som har en ätstörning och ghhha, vad hemskt det är. Periodvis när man står vid sidan av så är man så jäkla hjälplös och man vill bara trycka på knappen då allt var som vanligt.

  Det är människorna som tjänar pengarna som måste ändra idealet tror jag. De förmedlar att detta är det sunda men det är det inte. Svårt ångest och depressioner ja du vet vad jag menar.

  KraM Anna

  SvaraRadera
 3. Usch ja, jag skrev egentligen ett långt inlägg från början men nöjde mig till slut med den kommentar jag skrev. Min åsikt gick nog genom ändå hoppas jag. En gång var jag också så där smal, vägde 46 kg. Men det var i samband med att min mamma hade cancer och jag tog hand om henne. I ett läge där jag inte brydde mig ett skit om mig själv och jag var knappast sund. Man väger inte sådär lite om man har en frisk och sund kropp och sunda ideal. & därför är det så synd att dessa ideal framhävs, och farligt för många.

  Va tråkigt att höra om din dotter, jag förstår att det måste vara så fruktansvärt jobbigt att inte kunna hjälpa fastän man så gärna vill.

  En superkram till dig.

  SvaraRadera
 4. Usch! Ge tjejerna mat! Och Anna, vad jobbigt det måste vara, både för din tjej så klart men även för omgivningen. En kram till dig från mig kommer här ;-).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg