När man inte kan sluta tänka på Jesus
Tavlan I förra inlägget, eller fotot rättare sagt, har jag haft som plansch en gång, när Andres Serrano ställde ut i Malmö 1996 (tror jag det var). Dock gav jag bort den till en kompis, lite dumt nu kan man tycka eftersom jag sen några år tillbaka försökt få tag i den.

Det är helt omöjligt, jag har till och med kontaktat Andres i New York och fått svar men han visste inget om några planscher och hade inga själv. Tråkigt. Men fantastiskt kul att han svarare i alla fall, det hade jag inte väntat mig (förväntade mig kanske ett svar av en sekreterare el dylikt, inte konstnären i sig).

När jag nu letade efter en bild på Piss Christ kom jag på att jag nog skulle se om någon börjat producera Piss Christ planscher. Döm om min glädje när jag hittar ett galleri som påstår sig sälja Piss Christ. Jag skickade snabbt iväg ett mail och frågade om de fortfarande sålde den och ganska snart fick jag svar. Svaret var dock inte riktigt vad jag hade väntat mig...

”Hi


The Piss Christ price is 370 thousand dollars and comes from the artist's personal collection.


Please let me know.


Best regards
W***** O****”

Jaja, men då tar jag den.

Bara 370000 dollars kompis, bara för dig.

Josåatt...

Någon mer som är sugen, kan ju beställa två när jag ändå är på G tänkte jag. Måhända får ni med lite ilskna kristna som vill sabba tavlan på köpet men det är ju kanske bara en bonus? Lite action i vardagsrummet.

Bara att höra av sig, först till kvarn och inte alla på en gång nu.

Kommentarer

  1. Jag tar fyra, då. En i varje rum :-)

    Kram Lena - gott för själen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg