När Lina går och handlar


Första omgången Linas matkassa levererad. Denna vecka ska vi äta Varmrökt lax med dillkokt potatis, Strimlad lövbiff med bulgursallad, vårgrön ärtsoppa, Pannbiff med löksky och Proscuittolindad kycklingfilé med balsamicosky. Det ska bli riktigt snajdigt med nya rätter.

& det såg sjukt trevligt ut, en papperskasse med mycket grönsaker, ekologisk köttfärs, en fin bit fisk etc. Något att se fram emot varannan vecka helt klart. & det är ju något helt annat att få det levererat hem till sig än att kuska runt på Konsum eller Ica och slänga ner varorna i en kundvagn.

Eldprovet för kassen blir i kväll, då ska vi laga den första omgången och förhoppningsvis kommer barnen tycka att det är ganska gott också. Får se till att blanda in dem i matlagningen så tycker det nog att det är lite roligare.

Ska dokumentera kvällens resultat och visa upp för er senare ikväll. Så får vi se om det blev en hit eller diss.

På återseende.

Kommentarer

 1. Vi firade ett år med Lina förra veckan! Funkar perfekt för oss. De första veckorna tyckte vi att det tog lite tid att hinna med att hacka alla grönsaker. Men man lär sig snabbt att läsa recepten och ändra ordningen så det funkar bättre. Hoppas ni också gillar det.
  Dessutom får man mycket mer inspiration att planera maten de andra veckorna, när man slipper tänka varannan!
  Hoppas det är en god vecka, vi har den maten nästa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul med lite ny inspiration. Det är ju lätt att fastna i gamla hjulspår. Nu är ju inte jag på matavdelningen i vår familj, så jag slipper ju det bekymret ändå :-)

  Kram Lena - gott för själen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, inte på matavdelningen. Kul sagt :-)
   Jag är på matavdelningen hemma, men ibland låter jag sambon få laga maten. han är mer på renoveringsavdelningen i vår familj.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg