Svalkar vinden, värmer solen


Vilket strålande väder! Nu är våren verkligen på gång. & ute i trädgården har de två första krokusarna tittat upp (trist nog placerade i gräsmattan, vet inte hur de tänkte där).

& här ligger jag och tycker ytterst synd om mig själv. Lite tramsigt men när man inte mår på topp så har i alla fall jag en tendens att bli lite ynklig. Och när man har ont i hela kroppen, huvudet bultar, har lite feber och snoret aldrig tycks ta slut, ja då är det i alla fall liiite synd om en. Eller hur?!

Sambon har lämnat huset för att jobba några timmar och här ligger jag nu och försöker roa mig själv. Det går ganska bra ändå. Lite Spotify (Älskar Den svenska Björnstammen. Deras Svalkar vinden går hett här hemma just nu), lite bloggsurf och många avsnitt av Gossip Girl, ett avsnitt av Revenge och första säsongen av Homeland ska nog kunna fördriva tiden. Om inte annat så är ju New York-miljön i Gossip Girl ytterst uppiggande!

Sen har jag lite godis, dryck, en varm (& djupt sovandes) katt, några  pågående Wordfeudomgångar (Hepsibal om någon vill spela), ett par pocketböcker att ta tag i, alvedon och massor av näsdukar.

& vacker Ginst att titta på när jag vill känna att det faktiskt är vår även inomhus. Luktar gudomligt. Ja det lilla jag känner, har ett väldigt effektivt luktfilter i näsan just nu.

Sambon ska köpa med sig en HDMI-kabel hem eftersom vi i renoveringskaoset tydligen råkade supa bort den vi hade till tvn i sovrummet. Så vi har haft en ickefungerande tv i sovrummet sen i slutet av oktober. Lite onödigt men vi har just nu inget ställe att ställa den på, samtidigt som vi tyckte det var lite skönt att ha sovrummet till just bara sovrum/avslappning. Men nu när jag har bosatt mig i sängen (det är för jobbigt att gå ner och lägga sig i soffan) så vill jag kunna slötitta på tv här uppe. Tänkte följa Vasaloppet lite sådär med ena ögat i morgon också. Har arbetskollegor som kör och så ska jag givetvis följa den här tjejen.

Som jag hoppas att hon fixar det. Så att hon själv känner sig nöjd.

Men nu, mer Gossip Girl.

Over ´n out.

Kommentarer

Populära inlägg