Sömnlös i Hjärup
God morgon.

Klockan är inte mer än strax över fem när jag smyger upp för att sätta mig nere i soffan och jobba lite med bilderna. Jag har legat vaken i en timme och inser att jag kommer inte somna om. Lika bra att gå upp då och göra något vettigt.

Så nu sitter jag här i mörkret, det börjar ljusna utanför fönstret dock, och klockan har hunnit bli några minuter över sex. En kopp varm choklad är uppdrucken och jag väntar på att Johan ska vakna.

Det är redan sex grader och SMHI lovar sol och upp mot tio grader idag. Det kan alltså bli en strålande dag. & vet ni, redan nästa söndag så är dagen ljusare längre än vad den är mörk (här i alla fall). Men den riktiga vårdagjämningen är inte förrän på tisdag den 20:e, om lite drygt en vecka alltså.

& helgen efter det (24 -25 mars) är det dags att ställa fram klockan. Så skönt det ska bli med långa ljusa kvällar, då det känns som man faktiskt hinner med att ta en kvällspromenad efter jobbet medan det fortfarande är ljust.

Det finns alltså massor av ljuspunkter att se fram emot de närmsta två veckorna, att både ljuset och våren kommer närmare. Lovley.

Det är sånt man kan ta reda på när man inte kan sova kl fem på morgonen! :-)

Här får ni lite Walla-bilder från gårdagens exkursion till Långa bryggan i Bjärred. & det är Johan som tagit bilderna.

Nu e det måndag!

Kommentarer

 1. Anna (inte Anonym den här gången)12 mars 2012 08:38

  Oooo (igen)! Jag älskar ditt sätt att bära upp Wallorna på, lite ruffigare, lite coolare. Din blogg börjar bli lite av en favorit i listan hos mig.

  SvaraRadera
 2. men vad fin du är i sin Walla!

  Magiskt.

  SvaraRadera
 3. Du är ju så snygg!!! Och bar upp den där kjolen kanon bra!
  kram

  SvaraRadera
 4. Sv; Ja, den är så söt den där tunikan!! :) ÄLskar den! Och stumporna och torgvantarna också, favoriter i garderoben just nu!

  Och du då, som värsta puman i vattenbrynet..härligt! Älskar wallan <3

  Solen är härligt, så skönt att få kommaut..känner hur jag vaknar till i kropp och själ! Kram Mary

  SvaraRadera
 5. Du har säkert hört det förut, men det är lite Gwyneth över dig. Kom att tänka på det nu när bilderna från Lindexkampanjen just släppts.

  SvaraRadera
 6. Men gud vilka fina kommentarer, jag blir ju helt rosig om kinderna när ni är så snälla :-)

  Ni är som lisor för själen allihopa!

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg