New Yorktips nummer 6 - ♥ Converse

Om ni ska till New York och är sugna på att shoppa Converse så har jag två tips till er.

Converse Store i Soho. Här hittar man det senaste i Converseväg och första intrycket av The Converse Store är en stor vägg med mängder av röda, vita, blåa Converse.

Skorna är några dollar dyrare här än på andra ställen men inte så många dollar att det är värt besväret att rusa runt i stan och försöka hitta billigare. Plus att det är större chans att hitta de senaste modellerna här jämfört med i andra skobutiker.

Mitt andra tips är Zackys. Både Zackys och Converse Store ligger på Broadway så är du i områder (Soho) så är det absolut värt att besöka båda.

Zackys är ett tvåvåningskomplex där skatterna hittas i källaren, här finns rader med Converse i alla möjliga färger och storlekar, plus en massa andra sneakers om man är intresserad av annat än Converse,

På Zackys brukar jag bland annat handla barnConverse, här finns det massor av välja på. Förra året handlade jag t.ex ett par turkosa till Inez (7 år) och ett  par blå till Wille (5 år).

Va beredd på att stöta på svenskar, de verkar vallfärda hit och i kassan finns det tv-apparater med svenska flaggan. Lite Mallisvarning alltså. Men vad gör det när skorna kostar 40-45 dollar?

Jag handlar alltid ett par vita Converse (tidlösa) plus minst ett par i en annan färg. Vilket resulterar i en stor Conversegarderob här hemma. & de allra flesta är inhandlade i New York.

I år blir det kanske de stentvättade röda här ovan eller ljusgråa utöver de vita. Är även sugen på ett par ljusorangea. 

Converse Store

Kommentarer

  1. Jag funderar på att shoppa dom senaste färgerna från babyshop till mina små =) så snyggt

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg