Höjden av lathet?


Kärcher WV 50 Plus

En sån här mackapär från Kärcher är Johan och införskaffar på Hornbach just nu. En fönsterputsmanick. Vi har inbillat oss att med en sån här, ja då kommer vi givetvis putsa fönstren oftare...

Well, we'll se about that.

Dock är den ganska cool. Vi provade den när vi var på Hornbach för att beställa skjutdörrar till vår entrégarderob. Man sprutar på fönsterputs med den lilla flaskan, och geggar ut det över fönstret (tvättar). Sen tar man den stora fönsterputsklossen, trycker på start och börjar putsa fönstret. & det är här den blir smart, den suger upp allt smutsvatten och lämnar inga ränder. Man ska alltså inte behöva eftertorka, allt vatten samlas i den lilla behållaren på fönsterputsmanicken.

Man behöver alltså egentligen göra alla moment fram till efterputsningen. Mer revolutionerande än så är den inte. Men jag som är mästare på att skapa de där jädrans ränderna när jag putsar fönster tycker givetvis att detta är galant. För det är det jag tycker är det jobbiga med fönsterputsning. Att det ändå inte blir så där jättebra fastän man ansträngt sig så. Det ska denna råda bot på.

& så får jag för mig att Johan kanske putsar fönstrer lite oftare om han har en maskin till det ;-)


Alltså, Johan putsar inte fönster mindre ofta än vad jag gör, vi är precis lika dåliga på det. Men med denna maskinen kanske jag slipper helt? *big smile*

Kommentarer

  1. Åh sen sån vill min man att vi ska skaffa med. Iofs putsar han aldrig fönstren så vet ej vad han ska med den till? ;) Iofs kanske underlätta för mig?

    SvaraRadera
  2. Ska du städa i den nya Wallan måntro ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg