Hip-hopFia


Nä men om man är sjuk kan man väl lika gärna lägga upp lite ass pictures... eller vad säger ni? (don't get used to it though...)

Ok, så här är de då, Zoésarna. & jag tror jag like. Måste liksom bara vänja mig vid att de inte sitter riktigt där mina andra jeans sitter. & att de är tvärt om mot vad HippieHeléne brukar passa bäst i, dvs tight uppe, brett nere. De här är ju, ja, tvärt om som sagt. Fast mina favvojeans all time high är nog mina numera icke existerande Levis 503 som var sjukt bra baggyform, lite tight över rumpan men ändå baggy. May they rest in peace.

Nu har jag inte matchat dem bättre än att de är i kombination med en mycket fancy tröja jag har när jag ligger i sängen och snörvlar, så ni förstår nivån på denna fashion take.

Dock är de så moderna att jag blev kallad Hip-HopFia av chefen igår, på jobbet är de liksom inte vana vid sådana här nymodigheter som hängslen som hänger nere vid knäna :-)

Jag tycker dock att de är lite stora i midjan och skulle jag köpt ett par till skulle jag tagit 29 eller tom 28 i midjan (de här har 30, jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag beställde då alla andra jeans jag har är i st 29).

Jag köpte min på Creative Lounge men de går även att köpa i Circle of trusts egen webshop. & jeansen är Fair trade. Det tycker jag är bra.

Kommentarer

  1. De är sååå snygga! jag vill också ha. Ska lägga huvudet på sne när mannen kommer hem...
    krya på dig hiphopfia ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg