Goda grannar


Ulf och Boel


Är lite sliten idag, vi bjöd hem några goda grannar på middag i går kväll och det blev ganska sent. & några glas vin.

Men oj så trevligt vi hade, det var väl kanske därför klockan sprang iväg som den gjorde. Johan stod för maten, helstekt kalvfilé med ungsrostade rotfrukter och färska örter, till det en underbar rödvins-och madeirasås. Till det drack de andra husets vin och jag drack en chardonnay - Jacobs Creek.

Till efterätt blev det cheesecake i glas, kaffe och en whisky till herrarna och sen avslutades måltiden med en gudomlig ostbricka. Gryuere, Brie, Chaumes, Ichibai och Chistera. Till det fanns det kex, vindruvor, päron och fikon och lagerbladsmarmelad.

Sjukt god mat om jag får lov att säga det själv.

Härligt med en så bra avslutning på veckan, en god middag, trevligt sällskap, bra diskussioner, många skratt. Då spelar det inte så stor roll att jag kände mig lite trött innan, det försvann liksom av sig själv. Dock känner jag ju av det i dag, lite seg, lite trött, lite mindre energei. Tur att vi är lediga då!

I dag har vi storslagna planer. Johan klipper fruktträden och jag tvättar. Sen ska vi äntligen köpa nya dörrar till ovanvåningen och hallen här nere. & ikväll är det Earth hour som vi ska mysa oss genom. Tända ljus, bra sällskap och lugn och ro.

Tror det blir en alldeles ypperligt bra dag! Hoppas er lördag blir det också!

Tjingeling.

Kommentarer

  1. Vilka roliga ostbrickor/skärbrädor. De var jättefina!

    Härligt med gott umgänge. Det ger energi!

    Kram Lena - gott för själen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg