Det där skulle jag aldrig göra...

Bild lånad från The Telegraph

Får svindel bara jag tittar på bilden.

Här sitter jag mitt i natten, i mörkret, och surfar planlöst runt i cyberrymden. Av någon anledning kan jag inte sova så det var lika bra att stiga upp igen, göra något annat och förhoppningsvis kunna somna när jag återvänder till sängen.

Lördagen har varit en väldigt lugn och skön dag. Vi slappade i timmar, jag i soffan framför datorn med musik i lurarna och Johan framför tv, spelandes tv-spel (Skyrim). Utan någon som helst stress eller måsten.

Sen har vi varit hos barnens kusiner, fikat, pratat och umgåtts i några timmar. Mycket mysigt. Sen drog jag och Johan till en av stans bästa Indiska restauranger, Restaurang India på Amiralsgatan i Malmö. Johan åt Hot Chili chicken (som vanligt) och jag tog en Chicken Korma (som vanligt). En ganska anspråkslös restaurang men med riktigt god mat. Kan rekommenderas.

Kvällen slutade med ett biobesök, vi såg Mission Impossible 4 - Ghost Protocol. Klart sevärd och definitivt en film som passar sig att ses på bio. Händelserik, rolig, spännande och med många "uhh, that got to hurt"-scener.

Nä, man kanske skulle ta och försöka sova lite...

Kommentarer

  1. Jag gillar också MI4 =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg