Dessa fantastiska lager av tyg


Wallorna hänger på en stege i sovrummet, så att jag varje dag jag vaknar och varje kväll jag somnar kan slänga en blick på dem. & när jag passerar dem kan jag lätt sträcka ut handen och dra den över de mängder av tyg som omvälver stegen.

De passar att få hänga framme, att kunna beskådas, ses, beundras. De gör sig bra på min stege, som om stegen faktiskt är gjord för dem.

Det är ren kärlek. Om man nu kan känna det för kläder. Jag känner mig nästan som en prinsessa med alla dessa lager av tyg omkring mig. Det är underbart.

& har ni någonsin tvekat på en Walla så gå in till Emma och kolla hennes senaste foton, de gör verkligen Wallorna rättvisa. Faktiskt mycket mer än Ewa i Wallas orginalbilder som lätt blir för röriga i min mening, det är svårt att se plagget på de officiella bilderna eftersom de matchar så många plagg samtidigt.

Men Emma, hon skalar av, tar bort och framhäver kläderna. Så som de borde visas upp. Gå in och titta ni med!


Kommentarer

 1. åhh..Wallorna, har bara en, och en kortare variant somn jag aldrig sett ngn annan bära. Men som jag längtar efter denna Tine..håhå jaja! :P Du var supersnygg när duvisade bilderna sist, riktig vacker!

  Mmm..ja du, starta café. Mjar, inte just kafe, men bead and breakfast med Afternoon Tea och nybakat surdegsbröd på morgonen kanske :P Kommer du dit då? ;)

  SvaraRadera
 2. åhh..Wallorna, har bara en, och en kortare variant somn jag aldrig sett ngn annan bära. Men som jag längtar efter denna Tine..håhå jaja! :P Du var supersnygg när duvisade bilderna sist, riktig vacker!

  Mmm..ja du, starta café. Mjar, inte just kafe, men bead and breakfast med Afternoon Tea och nybakat surdegsbröd på morgonen kanske :P Kommer du dit då? ;)

  SvaraRadera
 3. Så fina, och passar perfekt där. och håller med dig om Emmas bilder också. Mycket bättre. Man blir alldeles snurrig ibland av deras egna bilder.p

  SvaraRadera
 4. Det är visst bara jag som utan att kasta en andra blick passerar Walla-butiken på söder, men jag tänkte på alla er andra ändå. ;)

  SvaraRadera
 5. Anonym: Tro mig, för ett tag sen hade jag varit som du (tor jag). Men det hela handlar ju om hur kläderna representeras. & vissa i bloggvärlden är så jäkla duktiga på att framhäva klädernas skönhet :-)

  Jag är som du när det gäller Odd Molly :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg