Brielle, mon cheri


Det där paketet ni vet, som jag nämnde häromdagen. Det innehöll givetvis något alldeles underbart. & kanske lite galet. Men jag får väl erkänna att jag drabbats av Wallafebern och det rejält. & eftersom att jag redan erkänt att jag gärna köper flera av samma sort i olika färg så kanske det inte är så förvånande.

& Johan, stackars Johan, han bara skakar på huvudet och undrar om han behöver köpa en större bil nå så att jag och mina kjolbredder får plats.

Men blir man kär i kjolar och swosch, swosch så blir man. & kan man dessutom köpa dem till ett väldigt bra pris på tradera, ja då är det inte så mycket att sätta emot.

& den här, den är annorlunda. Mer tyngd, mer tyg, mer stadga. Brielle heter hon och är vacker som en dag. & det är lite så man känner sig när man kliver i dessa kjolar, att man blir lite vackrare, lite mer feminin och lite, lite mer... ja mer.

& kanske behöver man veta om min bakgrund i ett medeltidsällskap med en extra fabläs för vackra klänningar för att förstå vart passionen och intresset kommer ifrån. Eller att jag gått sömnadsteknisklinje på gymnasiet i några år. Sytt kläder från alla möjliga tidsåldrar, mest medeltidsklänningar och vackra tunikor förvisso men alltid med intresse för 1800-talskläder.

& att det är därför jag älskar dessa kjolar, för att de påminner mig så mycket om det. Den tiden, den sidan av mig. En sida som behöver komma fram mer och oftare. En lite lättsammare sida kanske.

En sida som prasslar, swoschar och oooar.

Kommentarer

  1. Oooooo, tjusig (både kjolen och du)! :)

    SvaraRadera
  2. Alltså- Du har god smak! Några av mina absoluta favoriter har du valt. Sååå fina!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg