Årets första vårpromenad och ett litet tack.Kvällspromenad med kameran och telefonen i högsta hugg. Jag tog en tur upp mot kyrkan med Euphoria, äckliga saker och en tröja som någon hatar i hörlurarna. Ljuset var helt fantastiskt, så där som det bara är när vårsolen står lågt och färgerna precis börjat skönjas. Då är det skönt få se världen genom kameran en stund, att fånga detaljerna och vidderna.

& ute var det sådär vårigt kallt, där kinderna, låren och nästippen nästan byter färg om man är ute för länge. Det är ett nog tag tills vårjackan får göra entré på riktigt.

Årets första riktiga vårpromenad är alltså avklarad och tröttheten är enorm. Jag är redan nerbäddad i sängen och kommer förhoppningsvis att ha somnat inom en timme. Inte jättekonstigt eftersom jag varit vaken sen fyra i morse. Men nu vill jag gärna få sova en hel natt, vakna utvilad och till strålande morgonsol!

& i morgon ska jag förhoppningsvis hämta ett paket på posten (ingen Walla, jag lovar), spännande!

& Ni, tack för otroligt fina kommentarer. Ni är fantastiskt gulliga! :-)


Kommentarer

 1. Visst är det underbart att våren kommer nu. Och vilka fantastiskt härlig bilder på dig i förra inlägget. Så himla fina.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Byxor? Inredningspryl? Spännande. Ljuset är verkligen fantastiskt.

  SvaraRadera
 3. Tack söta ni :-)

  Paketet har varken byxor eller inredningsprylar i sig :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg