Pyjamasparty & uppladdning


I morgon, ja då är det äntligen dags. Dags för bloggeventet galore. Jag laddar upp med pyjamasparty, caipirinha och många timmars skönhetssömn. Det blir en heldag och jag ska orka med allt (fan, jag har tantskor och jag låter som en gammal tant, vart ska det här sluta?).

Kläder orkar jag inte ens fundera på, det blir vad det blir (troligtvis något tantigt). Mitt största bekymmer är Skånetrafiken. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. & inte ens jag är så enfaldig att jag tror att det kommer gå smidigt. Sån tur har jag inte.

Så det får bli vad det blir helt enkelt, och det blir säkert bra, helt idiotiskt att oroa sig i onödan. Men empiriska erfarenheter har ju tyvärr visat att just Skånetrafiken är den svaga länken i sammanhanget. Hmm.

Vad som kommer hända i morgon är höjt i ett visst dunkel. 180 kvinnor (och några enstaka män) ska få lyssna på Ranelid orera om vad han nu kan tänkas orera om. Se en drag queen sminka upp två frivilliga, smaskig tapasmiddag, drinkbiljetter, mingel, överraskningar, goodibags, Böddi, antagligen ljuvligt många Wallakreationer, fantastiska kvinnor som bloggar vackert, roligt, spännande, uppmuntrande, glatt, lyxigt osv.

Ja ni ser, det kommer vara helt makalöst. Lucky me.

& nej, det blir inga tantkläder, jag passar inte i tantkläder. Bara bred sulor.

Kommentarer

  1. Åhh ni kommer få en så underbar dag i morgon! Hoppas skånetrafiken överträffar sig själva i morgon. Ser fram att läsa om alla härliga upptåg och tjejer! Kramar Paulina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg