När man mår lite bättre.


Mår lite bättre och min förhoppning är att jag ska kunna ta mig till jobbet i morgon. Härligt, är sjukt uttråkad just nu och vill inget annat än att omge mig med skrattande, roliga männsikor som muttrar över direktiv, problem, dumma frågor och jobbiga testfall.

Har kolla genom sommarbilder och bilden ovan är (definitivt inte från idag, då hade ni fått se en bild på en blekt och karg spökliknande figur) från i somras när vi spenderade en romantisk helg på Möckelnäs Herrgård i Småland. Ljuvligt att vara mitt inne i skogen, nära vatten, storslagen utsikt, fantastisk mat och det bästa av sällskap. Älskar sådana helger, när vi åker iväg och bara är, äter gott, pratar och skrattar mycket och sover i ljuvligt mjuka sängar. Men vi gör det allt för sällan, det börjar faktiskt bli dags igen, snart, tycker jag. Får finurla på det där tror jag.

Nu väntar jag på att det där bästa sällskapet ska komma hem och ge mig mat. Han hade storartade planer på att vi skulle gå ut och ta en öl i kväll men det går ju inte. Så det får bli hämtmat och en kväll i soffan och Game of Thrones.

Om ni inte har sett den så kolla på SVT1 ikväll kl 22.00. Ruskigt bra medeltid/fantasyserie med alldeles för mycket naket, men det får man bortse från. & inte för mycket fantasy, för det tycker jag personligen är ganska trist, medeltid däemot, det är grejer det.

Kommentarer

  1. Skönt att du också börjar må bättre. Jag ska inte klaga, jag följer dina bloggar så jag vet att det är ingenting att gnälla över.

    Visst är det skönt att bara åka iväg så där. Bara ha det skönt och ta vara på varandra!

    Ha en fin dag och jag håller tummarna för att du hamnar på jobbet!

    Kram Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg