När man bara vill vara en rockprinsessa.


Eftersom det snart är bloggevent galore så har Emma givetvis fixat en massa spännande tävlingar runt omkring. Man kan vinna hårklippning av en häftig Isländare, bli sminkad av en av Malmös fantastiska drag queens etv. Man kan också vinna en outfit för 5000 kr på Creative Lounge. & eftersom jag mest brukar handla på H&M hade det ju varit en utmaning för min garderob att få en massa fina kläder från något annat ställe, vem vet, jag kanske börjar flörta med fler butiker?

Hur som helst, jag har satt ihop min önskeoutfit. & inte helt oväntat blev det en rockprinsessa av mig. Den här outfiten hade jag tagit på mig om jag skulle tex på en schysst konsert, gå på KB eller debaser eller släntra runt i NY. Den skulle helt enkelt funka i princip vart som helst.

En vacker klänning med lite vidd och tyll, en par fantastiska sommarskor men som säkert funkar när det är lite kallare med ett snygga par knästrumpor, smycken och plånbok/handväska med mina favoritsymboler, stjärna, kors och hjärtan. Det blir inte mer jag än så.

Creative Lounge hittar ni här!

Kommentarer

  1. SNYGGT! Blev sugen på allt i ditt kollage. Plånboken från Fab är just nu etta på min wantedlista.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hehe, va bra att det finns fler än jag som vill vara rockprinsessor :-)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg