Lite nervös


Det blev ingen promenad, vi tittade på film i stället och nu är vi i Lund för födelsedagspresentsinköp. Ja inte jag då, jag får passa på att slappa på Espresso House med en liten latte och en hallonpaj medan Johan fixar mina presenter. Jag får ju inte shoppa heller så jag får vackert sitta still här och titta på alla människor som vandrar in och ut på EH.

& då kan jag sitta här och fundera lite på vad jag ska ha på mig på eventet nästa lördag, och vad alla andra kommer ha på sig. Hur många män vs kvinnor det kommer vara där, om Emma kommer ha fritt blås för aulan, hur många som egentligen kommer bära Walla, om det blir några riktigt fulla, vem som dansar bäst fuldans, hur Ranelid faktiskt är, på riktigt, och om han kommer ha skjortan mycket uppknäppt och hur konstiga citat han kommer kläcka ur sig. Jag funderar på hur jag ska göra i den två och en halv timme långa pausen, ska jag åka hem och byta om eller ska jag be familjen komma in till stan och joina mig några timmar. Kommer jag bli Ricki Lake som vanligt på kvällen? Hur ska jag komma hem, vilka skor ska jag ha på mig. Kommer det bildas klickar? Kommer jag ha kul?

Jag tror minsann att jag är lite nervös, vojne, vojne.
Kommentarer

 1. Många frågor men inga svar. Än. Men om en vecka....
  Jag bjuder varken på Walla eller fuldans. Troligen blir jag bara lagom salongsberusad. Jag hoppas jag kan undvika något tics när jag har Ranelid framför mig så jag inte sträcker ut handen och drar den genom hans tjocka kalufs eller så.

  SvaraRadera
 2. Vi är många som undrar exakt samma fråga.

  Walla ja.
  Jag klickade faktiskt hem en Wallablus på rea, men den verkar vara på villovägar. Den var en väldigt enkel svart sak. Så kommer inte den, jag vet ju inte ens om den passar, så får jag tänka ut något annat.

  Jag tror vi ska ha namnlappar på oss. Så jag lovar att kolla efter Blomstergården och några till som jag vet är lite nervösa, OK?

  :-) LiseLotte


  hittade hit från Emmas lista som jag just nu betar av.

  SvaraRadera
 3. Jag bjuder varken på Walla, fuldans eller salongsberusning. Men jag tycker det ska bli lika roligt ändå ;-).

  Och nervös skulle jag inte vilja kalla mig för. Snarare längtansfull...

  SvaraRadera
 4. Åhh va bra, då vet jag ju lite i alla fall. Jag blir så där lite svettigt nervös i början med massa nya människor så det är super om någon kommer och klappar mig på axeln och säger hej :-) Jag är inte alls så farlig som jag ser ut.

  :-) Jag tänkte inte heller ha Walla faktiskt, jag ju inte ens sett min Walla än så det är kanske den största anledningen, plus att jag får för mig att många kommer ha det på sig :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg