jag ♥ dig

Gårdagens var alldeles särskilt rosa. Vi mumsade strawberry choc coated liquorice, drack bubbel och pussade alldeles extra mycket på varandra.

Sen tog vi den långsammaste av taxibilar in till stan till fina restaurangen Rebell där vi drack underbart fruktigt vin från Nya Zeeland, åt den rökta jordärtskocka, en blodig hjort och en päronsorbet så magisk att vi nästan sjöng dess lovsång på väg ut från restaurangen.

Ni vet, så där man gör när allting känns extra rosa och underbart och man får koppla bort vardagen, om än så bara för några timmar. Det där som verkligen behövs, inte bara den 14:e februari utan allt som oftast med jämna och ojämna mellanrum. Kanske till och med varje dag. Ja varje dag behövs det.

Så där så att det pirrar lite extra när jag tittar på honom, han som håller mitt hjärta i sin hand, han som jag delar allt med, och lite till. Han som jag somnar tätt intill när det stormar runt omkring, när ingenting är som det ska. Han som lyssnar när jag pratar, som kramar mig när jag inte kan gråta, som skrattar åt mina skämt, han som sätter skärpet i hållorna på min nytvättade morgonrock när jag själv glömt det, han som sätter upp rullgardiner så att jag ska kunna sova.

Han som skickar rosa champagne till en campingplats i Biarritz när vi bara har varit tillsammans i två veckor, han som köper en Walla för att han vet att jag vill ha en.

Han som jag skrattar åt för han ser så barnsligt glad ut när han får sladda med bilen på en snöig parkering, som blir överlycklig över att få se en snöslunga med bandhjul och nästan stammar av upphetsning. Han som jag är stolt över att få gå bredvid. Han som jag älskar att kittla och som skrattande tjuter

"Man får faktiskt inte kittlas"

Han som håller min hand stenhårt när jag gråter av rädsla i ett flygplan, som stryker mig över håret och lovar att allt kommer bli bra. Som laminerar ett litet kort som jag alltid kan ha med mig när jag flyger, så att jag kan läsa att det inte är så farligt, även när han inte är med.

Han som säger hej snygging på morgonen och bara ler så som han kan. Han som lagar de godaste av pannkakor och slår in de finaste av paket, för att han tycker att det är kul och viktigt. Han som alltid vet vad jag vill ha, även när jag inte själv vet det. Han som är nästan som jag.

Johan.

jag ♥ dig

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg