Helg


Ibland är jag oerhört färg&mönsterglad, det tillhör inte vanligheterna. Men här spottar jag en mörkblå klänning med röda prickar från H&M och ett par randiga raggsockar från TGR.


Herregud va kallt det är. -9 grader ute men real feel -15. & värmepumpen pallar inte riktigt värma upp huset till önskvärda 21 grader så vi tar lite hjälp av brasan och värmer oss med filtar och gosiga tofflor. Till och med datorn är kall, vill inte luta handlederna mot dess aluminiumhölje för då fryser jag.

Sambon var faktiskt oerhört tyst när han kom hem halv fem i natt, dock vaknade jag ändå, strax innan han skulle lägga sig i sängen. Inte van att sova utan honom så jag sov ganska dåligt fram tills han kom hem. Sen, när han till slut hade kommit och lagt sig så somnade jag på direkten.

Nu sitter vi i soffan och tittar på vinterstudion efter frukost med varm choklad och ostmackor. Jag funderar på att lura ut Johan på en promenad lite senare och sen avsluta med uppvärmning i bastun. Mycket mer än så och soffhäng blir det nog inte i dag. Lite godis, lite film & mycket mys. En bra lördag helt enkelt.


Kommentarer

Populära inlägg