Helene i Walla


Så är födelsedagen nästan över och jag har haft en fantastisk dag som började med frukost på sängen och massor av paket! & vilka fina paket sen då. Det första visste jag ju vad det var i så det öppnade jag direkt, och där var hon, Tine. Kjolen som har fått ligga i träda en hel vecka (stackars kjol) och först nu fått komma fram i ljuset. Vackert inslaget var hon också, med en massa hjärtan och fina band.

Tyvärr hann jag bara prova den lite snabbt i morse men jag konstaterade glatt att den i alla fall passade perfekt.

P.E.R.F.E.K.T.

Vi var helt enkelt gjorda för varandra, jag och Tine, Tine och jag.

& i kväll fick jag chansen att prova den lite mer. Inte så stylat eller speciellt bra fotograferat (sambon vilade) men några bilder som går att visa fick jag i alla fall. Här i kombination med tröjan jag hade på jobbet (som nu luktar gammal gubbe till min stora fasa), mitt jeansskärp och ett par nya stövlar (mer om dem i ett annat inlägg).

Men mer om kjolen då!?

Jo, hon är så där spröd, vacker, lite stel men ändå böljande som jag hade föreställt mig, hon följer mig i stegen utan att komma för nära, det är som om hon vill hålla ett visst avstånd för att komma till sin rätt.  & färgen, ja färgen är den allra finaste bleka jadegröna färgen ni sett. Som dollarsedlar ungefär (ja, man tar vad man har, jag kom inte på något annat som är jadegrönt...).

Så nu är det jag & Tine ett tag framöver. Ska som sagt bara komma på när man ska använda henne. :-)

Nu är jag 36. Bara en sån sak.

Kommentarer

 1. Snyggt par de där Helene och Tine.
  Förstår att ni trivs ihop.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen. Du passar verkligen i kjolen. Supersnygg.

  SvaraRadera
 3. SÅ snygg du var i din Tine. Vi är nog en hel del som blivit EWAIWALLA-ifierade tack vare Emma ;-D
  Ska bli kul att ses på Eventet!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Jättefin..nu kommer jag att leta efter en 36 åring i WallaKjoll!!!

  Tänk vad coolt ändå (ialla fall för mig) det här med Ewa i Walla. Hade iiingen aning om det förrän Emma började skriva om det och nu visar det sig att jag har en kompis som jobbar på Ewa i Walla på huvudkontoret. Jag har väl hört i förbifarten att hon jobbar med kläder men inte fattat vad!! Det var inte så länge sedan hon bytte sitt kommunjobb mot detta tydligen underbara jobb!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. tack kära ni :-)

  Ja jag hade aldrig hört talas om Walla innan Emma började inspirera. Det 'är ju faktiskt helt galet va bra hon är på att få en att älska nya saker.

  & va kul med din kompis Anna!

  & i morgon ses vi allihopa.

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg