Frigid


Accuweather säger "Real feeel -18". Jag säger real feel "Jävligt kallt". Jag fick brain freeze innan när jag gick från jobbet för att möte upp min vän Marie på Grand hotel i Lund, det är imponerande, det brukar komma av att jag äter/dricker något kallt, inte att det är kallt (alltså Brain freeze, inte att träffa Marie, det kan jag göra när det är varmt också). O well, det är en bra övning inför Svalbard (som för övrigt var varmast i Norge häromdagen +5 grader och regn... hmmm).

Men vad jag funderar över  är... va menar de med att kalla det frigid? Saknar vädret sexuella lustar, jag fattar inte, det är väldigt förvirrande, jag trodde inte vädret sysslade med sådant men jag har uppenbarligen fel? (det kan tydligen också vara en off-off-Brodway show (och var är det? Off-off, dvs jävligt fel?) men jag tror inte att vädret är så mycket för off-off-broadway, det har mer star quality cravings än så tror jag, tänk bara så mycket vädret är på tv, diskuteras, avbildas etc, tror inte ens det hade varit nöjd med off Broadway faktiskt.)


I kväll har jag som sagt varit med min kompis Marie på Grand i Lund, ätit en humongous räksmörgås med så mycket räkor att det behövs ett mindre lands folk för att pilla dem (& då är jag ändå från västkusten I might add så inget tjafs liksom). Bubba gump hade fan varit stolt över mängden räkor på min macka, I tell you.

Hur som helst hade vi det mycket trevligt och vi har snackat jobb (åhh va roligt, säg hej till publiken), sambos, framtid, sommar, livet, Lundastudenter (kulturvänsterdiskussioner vs stockholmare).

Sjukt trevligt i alla fall, mycket vin och som sagt, en fantastisk grandios räkmacka.

Nu är jag hemma, katten är stillsam, sambon är på herrmiddag och lär komma inrullandes någon gång mitt i natten och jag kommer prepparera öronen med dubbla öronproppar för att inte vakna. Har vaknat vid 4-5-tiden ett par nätter i rad så i natt vill jag försöka sova så länge det bara går och inte bli väckt av att sambon får för sig att det är en bra idé att spela gitarr klockan tre på natten för då är man som allra bäst på att spela gitarr... ostämd gitarr dessutom. Eller drar i gång steron och kör lite Black Sabbat på "låg volym" (dvs öronbedövande väsen som får hjärnan att dallra som Jello) med kompisen hans som kanske ska sova över.

Funderar på att gömma gitarrerna och stereon samt bygga en gång som bara går in till bastun så de kan sova där. Det är väl helt ok va? Om det är för en bra sak, dvs min sömn, då måste det räknas som förmildrande omständigheter.

& så har jag faktiskt hyrt tre filmer eftersom jag misstänker att sambon kommer vara lite... sliten... i morgon så jag tänkte att film, det vill han säkert se. & äta godis. & en av filmerna är en riktig krigsfilm med vapen, blod och sånt och inte en enda film handlar om kärlek eller har snygga heta skådisar i rollistan.

Ni ser hur jag offrar mig va, för den goda sakens skull. En ängel är vad jag är, en riktig ängel.

Ja...

Kommentarer

  1. Jag är så tyst så tyst. Inga gitarrer eller Paranoid. Minus tolv ute, satans kallt faktiskt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg