Dagen efter


En frukost för vinnare.

Inte för att jag vann något i utlottningarna i går, sån tur brukar jag inte ha, å andra sidan har jag ju tur i kärlek så jag kan stå ut med att inte vinna saker :-)

Men vinnare är jag ändå, för vi fick en massa fina saker i våra två goodiebags. Bland annat en fin kopp från Höganäs som passar utmärkt till min O´boy, ett doftljus från Durance, och som jag älskar durance doftljus, en tiding - Residence, raggsockar, en liten skål/burk från iittala, en popphone, ett förkläde från Ewa i Walla etc. Som sagt, vinnare utan att ha vunnit något.

Gårdagen var... intressant. Rolig på många sätt men jag är inte riktigt gjord för stora folksamlingar med folk jag inte känner, jag blir ganska tyst och tilbakadragen, hade gärna haft en side kick med mig. Fast jag hade roligt ändå, på eftermiddagen hängde jag med Linkas fru (och linkan himself) och på kvällen hade jag en massa trevliga skånetöser till bordet.

Så som ni förstår, Ricky Lake stannade hemma. Istället var det en högstadietjej med lite för många finnar som tagit hennes plats kändes det som. Det är ok det med, man är olika i olika situationer.

Vid elva var jag så trött (och lite irriterad över att jag efter 20 minuter i baren fortfarande inte fått beställa) att jag bestämde mig för att ta en taxi hem. Tror det var rätt lagom, och bra beslut eftersom jag trots ett fåtal glas vin ändå har ont i huvudet idag.

Nu ska vi bege oss ut i snön och åka pulka så det yr i pulkabacken.

På återseende.

Kommentarer

 1. Men visst va vi modiga som minglade med vilt främmande kvinnor. Så kul och oj vilka fina presenter vi fick. Hade varit kul att träffa dig men det var ju inte helt lätt att "hitta" varandra.

  SvaraRadera
 2. Tycker det var helfestligt att få hänga med dig!! Höll tummarna för att du skulle få en vinst.

  Ha det bäst så ska jag maila lite bilder till dig i veckan som kommer =)
  kram

  SvaraRadera
 3. Tack själv! Syster min kom ihåg dig :) så jag skulle hälsa tillbaka!
  Hoppas din vän klarar sig igenom operationer och behandlingar. Alltid xtra otäckt och tråkigt med unga människor som drabbas av sjukdommar...
  Kram Åse

  SvaraRadera
 4. Kul att träffas igår! Funderar fortfarande över var jag känner igen dig från..det var ju inte ridning det kom vi fram till men vart kan det då vara?
  Har inte hunnit inviga min mugg idag men den ser väldigt fin ut på din bild :)
  Ha det gott, Kram Ida

  SvaraRadera
 5. ja, visst var det kul att träffas igår. Det var nog en hel del som kände sig som du, men visst blev det en väldans kul dag och kväll?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tid och lämnar några ord hos mig. Det uppskattar jag verkligen.

Populära inlägg